8. Međunarodna izložba malog formata

Izložba otvorena
29.09.2021 – 12.10.2021

Postavka izložbe
29.09.2021. – 12.10.2021

MeilART

139 autora iz 31 države. Predstaviće se sa 201 radom

На 8. Међународној изложби малог формата, у организацији Удружења независних уметника из Новог Сада, Карловчани су синоћ имали прилику да погледају и уживају у изложби 139 аутора из 31 државе, који су се представили са 201 радом у различитим ликовним техникама.
Изложба је подељена у сегменте, тако да су уметници груписани по државама које представљају.
На изложби су заступљени цртежи, слике, графике, фотографије, дигитални радови, колажи и најразличитије комбиноване ликовне технике.

Испред локалне самоуправе присутне је поздравила Весна Фекете, чланица Кабинета председника Општине задужена за информисање а о самој изложби говорио је млади сликар Угљеша Цолић, један од оснивача и чланова УНУНС-а, који је нагласио важност оваквих догађаја у доба пандемије, карантина и отуђености, која повезује уметнике широм света, а нашој публици даје могућност да погледа шта то раде уметници различитих генерација и опредељења код нас и у свету.

Догађаје унутар манифестације „Карловачко ликовно лето“ подржали су, како Општина Сремски Карловци, тако и Патријаршија Српске православне цркве и Туристичка организација Општине Сремски Карловци.

Изложба је отворена, за све посете, наредне две недеље.

RADOVI UMETNIKA

Pratite novosti o našim sledećim izložbama

    Vaše podatke koje ste dostavili obrađivati ćemo u skladu s našom politikom privatnosti.